Een pasjeshouder is een echt goed cadeau!

Het is nu de tijd van het jaar om na te gaan denken over de cadeaus die je met Sinterklaas en kerst gaat uitdelen. Je kunt, om te beginnen, voor iedereen in je familie een lijstje maken met cadeaus die je geschikt lijken. Heeft je vader nog een echte mannen portemonnee in zijn broekzak zitten? Dan is dat ding na al die jaren wel eens toe aan vervanging. Is je broer altijd zijn pinpas, zijn rijbewijs en zijn ID kwijt? Dan is een pasjeshouder een goed idee. Helemaal wanneer hij verder nooit meer contant geld op zak heeft. De portemonnee heren wordt vandaag de dag nog steeds veel gebruikt. Zeker door de oude garde. Je vader betaalt, waarschijnlijk, nog wel eens met cash, maar dat heb je je broer al jaren niet meer zien doen.

Een pasjeshouder heeft ruimte voor meerdere pasjes

Een pasjeshouder is een goed cadeau. Oké, het is niet helemaal een gezellig cadeau, maar het is wel écht praktisch. De ontvanger zal een pasjeshouder regelmatig gebruiken en dan iedere keer weer aan jou denken, hoe leuk is dat? Nu denk je bij een pasjeshouder, misschien, vooral aan mannen, maar ook vrouwen zullen veelvuldig gebruik maken van een pasjeshouder. Het enige is dus dat je er alleen pasjes in kunt doen. Geen muntgeld, geen briefgeld en geen bonnetjes van de boodschappen.

Maar er zijn ook andere exemplaren

Kies je voor een iets luxere versie, en je mág echt flink uitpakken tijdens de feestdagen, dan kun je ook een pasjeshouder vinden met wat extra ruimte. Hierin kun je wel wat briefgeld kwijt. Er zijn zelfs exemplaren waar je ook nog muntgeld in kwijt kunt. Je kunt een pasjeshouder voor verschillende aantallen pasjes. Dus tel even mee wanneer je broer opsomt welke pasjes hij allemaal niet zo 1 2 3 kan vinden. Rijbewijs, pinpas, creditcard, ID, pasje van de ziektekostenverzekering en het bewijs van eigendom van de auto. En ik ben er vast nog wat vergeten. Een goede houder van pasjes is gemakkelijk te bedienen doordat je de pasjes gemakkelijk naar buiten kunt schuiven. Dat is wel zo gemakkelijk.

Kies een kleur en een materiaal

Je kunt het net zo gek maken als je zelf wilt. Wil je een echt mooi exemplaar geven? Dan kies je natuurlijk voor leder. Dat blijft er niet altijd maar uitzien als nieuw, maar het wordt steeds mooier bij veelvuldig gebruik. Wil je er één geven als extra, klein cadeautje? Dan kies je een minder luxe exemplaar in een knalkleur. Die kleur is er dan vooral voor om te voorkomen dat je broer het complete ding niet meer weet te vinden.